Slika:Scheinigg Narodne pesni koroskih Slovencev 1889.djvu

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje
Povezava do kazala
Pojdi na stran
naslednja stran →
naslednja stran →
naslednja stran →

Izvorna datoteka(1.934 × 3.025 točk, velikost datoteke: 5,76 MB, MIME-vrsta: image/vnd.djvu, 476 strani)


Opis
Slovenščina: Knjiga Janeza Scheinigga Narodne pesni koroških Slovencev.
English: Book Narodne pesni koroških Slovencev by Janez Scheinigg.
Datum
Vir archive.org
Avtor Janez Scheinigg
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Public domain
Ta slika sestoji samo iz preprostih geometrijskih oblik, besedila ali obojega. Ne dosega praga individualnosti, potrebnega za avtorskopravno varstvo, in je kot taka v javni domeni. Čeprav zanjo ne veljajo avtorskopravne omejitve, je še vedno lahko predmet drugih omejitev. Več informacij je na voljo na straneh WP:PD § Fonts in Template talk:PD-textlogo.
Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno17:10, 22. september 2012Sličica za različico z datumom 17:10, 22. september 20121.934 × 3.025, 476 strani (5,76 MB)Dbc334removed some pages at the beginning and the end
17:05, 22. september 2012Brez predogleda0 × 0 (5,81 MB)Dbc334{{Information |Description= {{sl|Knjiga Janeza Scheinigga ''Narodne pesni koroških Slovencev''.}} {{en|Book ''Narodne pesni koroških Slovencev'' by en:Janez Scheinigg.}} |Source=[http://archive.org/details/narodnepes...

To datoteko uporablja več kot 100 strani. Naslednji seznam obsega samo prvih 100 strani, ki uporabljajo datoteko. Na voljo je tudi popoln seznam.

Oglejte si več povezav na to datoteko.