Uporabniški pogovor:Marjanca2

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search

Pozdravljen/a na Wikiviru!

Z veseljem bomo sprejeli tvoje vnose. Pri urejanju vendarle bodi pozoren/a na slog in na avtorske pravice. Prosim te tudi, da upoštevaš pravila (povzetek sem ti prilepil spodaj).


Ker najverjetneje sodeluješ na katerem izmed Wikiprojektov (Wikivir:Slovenska leposlovna klasika ali Wikivir:Zbirka slovenskih mladinskih leposlovnih besedil), zastavi vprašanje na pripadajoči pogovorni strani, sicer pa se za pomoč obrni kar name.

Želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu.

Napake ...[uredi]

Tole moraš premakniti na novo stran (NIKOLI NE PREPISUJ OBSTOJEČIH DEL!). Predlagam, da vsebino prekopiraš na: Sin jež (Ivan Tušek). Poleg, tega strani z besedili ne vsebujejo predloge avtor ... lp, --Smihael 17:09, 2. maj 2009 (UTC)

Preglej tudi tole in odstrani predlogo avtor, kjer je potrebno. Podatke o njem vpiši na stran Ivan Tušek ... Uporabi še gumb za oblikovanje proznih besedil (siv kvadratek, 2. vrstica: {{Proza|}}). Podatki o viru (COBISS) pašejo v predlogo naslov. Poleg tega besedila kategoriziraj. Za zgled si oglej besedilo: Žiljštan ali kačji kamen, ki sem ti ga uredil. lp, --Smihael 17:16, 2. maj 2009 (UTC)