Slika:Basar Pridige 3.djvu

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search
Povezava do kazala
Pojdi na stran


Izvirna datoteka(1.608 × 2.153 točk, velikost datoteke: 47,2 MB, vrsta MIME: image/vnd.djvu, 157 strani)


Opis
English: Book Pridige iz bukvic, imenovanih Exercitia svetega očeta Ignacija, zložene na vsako nedelo čez lejtu, author Jernej Basar.
Slovenščina: Knjiga Pridige iz bukvic, imenovanih Exercitia svetega očeta Ignacija, zložene na vsako nedelo čez lejtu, avtor Jernej Basar.
Datum
Vir scanned by Tomaž Erjavec
Avtor Jernej Basar
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike.

Druge različice File:Basar Pridige 1.djvu, File:Basar Pridige 2.djvu

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno23:58, 15. maj 2011Sličica za različico 23:58, 15. maj 20111.608 × 2.153, 157 strani (47,2 MB)Dbc334{{Information |Description ={{en|1=Book ''Pridige iz bukvic, imenovanih Exercitia svetega očeta Ignacija, zložene na vsako nedelo čez lejtu'', author Jernej Basar.}} {{sl|1=Knjiga ''Pridige iz bukvic, imenovanih Exercitia sveteg

To datoteko uporablja več kot 100 strani. Naslednji seznam obsega samo prvih 100 strani, ki uporabljajo datoteko. Na razpolago je tudi popoln seznam.

Preglejte več povezav na to datoteko.