Wikivir:Prošnje za delovanje botov

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search
Wikisource admin.svg
Administratorji
Prošnje za administratorsko pomoč        Prošnje za administratorstvo        Končane prošnje za administratorstvo        Prošnje za delovanje botov

Slovensko: Tu navedite prošnje za delovanje botov na slovenskem Wikiviru. Ko bodo dobili soglasje in začeli delovati, jih bodo birokrati sami označili z ustrezno oznako, da ne bodo motili drugih uporabnikov.

English: Please leave requests for the running of bots on Slovene Wikisource here. When you are given consent by the Slovene Wikipedia community and start using the bot, the bureaucrats will mark them as bots so that they do not disturb other users.

mihas-bot[uredi]

Prosim za status bota. Imam ga že na Wikipediji, kjer pa deluje odlično. lp, --Miha (prispevki - pogovor) 17:30, 13 marec 2007 (UTC)

Ga bom omogočil, samo povej, za kaj ga nameravaš uporabljati.--Wailer 19:52, 13 marec 2007 (UTC)
Poglej upor. stran. Ustvarjen je bil za slovljenje predlog (tu to ne bo potrebno), to pomeni da če slučajno preimenujemo kakšno predlogo njeno ime poenotimo tudi v člankih. Bot je uporaben tudi za odpravljanje pogostih napak (pnš → pr. nš. št.) ipd. ter dodajanje interwikijev. lp, --Miha (prispevki - pogovor) 18:11, 14 marec 2007 (UTC)

GedawyBot[uredi]

I will make another request on meta. Thank you.--M.Gedawy 16:28, 16. februar 2012 (UTC)

Bot flag successfully approved. Best regards, --Smihael 09:56, 19. februar 2012 (UTC)
Thanks.--M.Gedawy 14:39, 21. februar 2012 (UTC)