Uporabniški pogovor:ZadEva

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Po Rusiji[uredi]

Obstajata članka Po Rusiji in G. S. istega avtorja, objavljena v razmaku enega dne. V kolikor gre za isto literarno delo (da je G. S. samo nadaljevanje), predlagam, da vsebino pridaš članku Po Rusiji. --Janezdrilc (pogovor) 18:54, 6. marec 2016 (UTC)

Avtorjeva kategorija[uredi]

Avtorjeva kategorija novi vedno tako ime, kakršen je naslov avtorjevega članka. Primer: Kategorija:Josip Freuensfeld. "J. Fr. Rádinski" je samo preusmeritev. Tudi v glavi članka lahko kot avtorja navedeš Josip Freuensfeld, v opombi pa napišeš: Delo je bilo objavljeno pod psevdonimom J. Fr. Rádinski. --Janezdrilc (pogovor) 12:54, 1. julij 2016 (UTC)

Anketa[uredi]

Če smem, bi te prosil, da pod lipo nekoliko pogledaš anketo, ki je trenutno v teku, in se - po želji seveda - vpišeš spodaj. --Janezdrilc (pogovor) 10:42, 1. avgust 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[uredi]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[uredi]

(Sorry to write in Engilsh)