Uporabniški pogovor:Petra Jordan

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Pozdravljen/a na Wikiviru!

Z veseljem bomo sprejeli tvoje vnose. Pri urejanju vendarle bodi pozoren/a na slog in na avtorske pravice. Prosim te tudi, da upoštevaš pravila (povzetek sem ti prilepil spodaj).


Ker najverjetneje sodeluješ na katerem izmed Wikiprojektov (Wikivir:Slovenska leposlovna klasika ali Wikivir:Zbirka slovenskih mladinskih leposlovnih besedil), zastavi vprašanje na pripadajoči pogovorni strani, sicer pa se za pomoč obrni kar name.

Želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu. — Matjaž Zaplotnik (prispevki) 20:27, 16. avgust 2009 (UTC)

hoj petra, za naslove, pri katerih ni verjetno, da se bodo kdaj ponovili, predlagam bolj jedrnat vpis: ne Muhoborci: Domorodna povest, ampak samo Muhoborci, ker jo uporabnik tako prej najde. lahko pa seveda tudi Muhoborci: Domorodna povest.--Hladnikm 14:32, 21. avgust 2009 (UTC)

se strinjam. tukaj je tako prav zato, ker se ponovi, zaradi razločevanja cele knjige Muhoborci (Domorodna povest), ki vključuje še drugo kratko prozo, in same povesti Muhoborci, ki je potem na posebni strani oz. poseben članek. drugače ni šlo. Pomislila sem sicer, da bi bilo mogoče obratno, ampak Domorodna povest je originalni podnaslov knjige (v povesti v knjigi pa ne). lahko bi edino seveda dala kot [[Muhoborci|Muhoborci (Domorodna povest)]] ... a prestavim? --Petra Jordan 15:11, 21. avgust 2009 (UTC)

Začnite pogovor z uporabnikom/-co Petra Jordan

Začni pogovor