Uporabniški pogovor:Matteja

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search

Pozdravljen/a na Wikiviru!

Z veseljem bomo sprejeli tvoje vnose. Pri urejanju vendarle bodi pozoren/a na slog in na avtorske pravice. Prosim te tudi, da upoštevaš pravila (povzetek sem ti prilepil spodaj).


Ker najverjetneje sodeluješ na katerem izmed Wikiprojektov (Wikivir:Slovenska leposlovna klasika ali Wikivir:Zbirka slovenskih mladinskih leposlovnih besedil), zastavi vprašanje na pripadajoči pogovorni strani, sicer pa se za pomoč obrni kar name.

Želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu.

--Smihael 09:27, 11. marec 2009 (UTC)

Napotek[uredi]

Odstavke moraš ločiti s praznimi vrsticami (med posemeznima odstavkoma naj bo prazna vrstica). lp, --Smihael 17:10, 23. april 2009 (UTC)

Pa še to: V polje naslov dela sodi naslov pravljice ali dela (torej v tvojem primeru naslov poglavja), v polje poglavje ali zbirka pa v dvojne oglate oklepaje ([[takole]]) zapišeš naslov zbirke oziroma naslov knjige v katerem je bila pravljica objavljena. Prosim če to popraviš, jaz sem to popravil tukaj. lp, --Smihael 08:35, 26. april 2009 (UTC)

Preusmeritve namesto brisanja[uredi]

Kadar se zgodi, da ima neka zgodba več naslovov (Zakleti grad/Zakleti zaklad) narediš preusmeritev, tako da klikneš na gumb #R in med oglate oklepaje vpišeš naslov članka kamor naj kaže preusmeritev. lp, --Smihael 20:13, 30. april 2009 (UTC)