Uporabniški pogovor:Alenka.zitnik

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

alenka, za naprej: prevode le registriramo v kazalu, postavljati in popravljati jih pa še ne. pike za naslovi naj bodo samo v glavi, tekst sam pa prestavi (uporabi zavihek <prestavi>) na stran brez pike. --Hladnikm (pogovor) 14:15, 17. avgust 2013 (UTC)

velja. --Alenka.zitnik (pogovor) 19:22, 17. avgust 2013 (UTC)

Pike v naslovu[uredi]

Ko ustvariš stran, ni treba na koncu naslova dodajati pike. Takšen zapis je bil pač v rabi včasih, danes pa je bolj pravilno Izpod Golice: Povest z gorenjskih planin (Naslov: Podnaslov). Lahko pa daš v glavi celo podnaslov v novo vrstico (<br>):

Izpod Golice
Povest z gorenjskih planin

Slavko Savinšek

Veliko uspeha pri delu. --Janezdrilc (pogovor) 18:42, 7. september 2014 (UTC)

hvala za opozorilo!

Hm, Črnemu možu si nadela piko v naslovu. Članek lahko prestaviš na vrhu strani, kjer je zavihek "Več", nato pa klikneš "Prestavi". Še to: Delom, katerih avtorji so anonimni oziroma jih ni mogoče identificirati, dodaj na dnu Kategorija:Dela anonimnih avtorjev. Če potrebuješ kakršnokoli pomoč, pa me lahko vprašaš. --Janezdrilc (pogovor) 20:05, 8. september 2014 (UTC)

Pika, pika, pikica... --Janezdrilc (pogovor) 12:22, 12. september 2014 (UTC)

Anketa[uredi]

Če smem, bi te prosil, da pod lipo nekoliko pogledaš anketo, ki je trenutno v teku, in se - po želji seveda - vpišeš spodaj. --Janezdrilc (pogovor) 10:42, 1. avgust 2016 (UTC)