Uporabniški pogovor:Magicdog

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Naslovi člankov[uredi]

Kadar je neko dopolnilo v oklepaju, kot naprimer pri članku Strunam (KČ4), zapiši raje s celo besedo, saj naključnega bralca kratica, kot je KČ4, lahko malce zmede. Torej, Strunam (Krajnska čbelica). Števila 4 (za 4. zvezek) niti ni treba pisati, saj se pesem - sklepam tako - ne nahaja še v katerem drugem zvezku. Tako bo naslov dovolj enostaven in jasen. Pri člankih, kot je Sonet (KČ4) Komur je sreče dar bila klofuta, pa je dovolj, če napišeš kar Sonet (Komur je sreče dar bila klofuta). Če boš imel pri prestavljanju člankov kakšne težave, pa sporoči. --Janezdrilc (pogovor) 00:05, 2. februar 2015 (UTC)

Če je avtor pesmi znan, naj bo v oklepaju napisano: Sonce (Miha Kastelic). Samo če bi bil ta naslov že zaseden, potem napišeš v oklepaju Krajnska čbelica ali kateri drug vir. Avtorji imajo torej prednost. Lahko dopolniš tudi razločitveno stran Sonce. --Janezdrilc (pogovor) 11:17, 7. februar 2015 (UTC)

Anketa[uredi]

Če smem, bi te prosil, da pod lipo nekoliko pogledaš anketo, ki je trenutno v teku, in se - po želji seveda - vpišeš spodaj. --Janezdrilc (pogovor) 10:42, 1. avgust 2016 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[uredi]

(Sorry to write in Engilsh)