Uporabniški pogovor:93.103.35.111

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search

Prispevki[uredi]

Pozdravljen/a. Za lažje delovanje na Wikiviru, ti priporočam, da se registriraš oziroma prijaviš, saj je tudi komunikacija med uporabniki tako lažja. Pri prispevkih lahko dodaš še povezavo na pdf dokument od dLiba (pri virih), sicer pa je skorajda nujno treba objavljene pesmi ali prozo tudi lektorirati saj kopiraj-prilepi ne deluje najbolj točno in je mnogo napačnih znakov notri. Veliko uspeha pri nadaljnjem delu. --Janezdrilc (pogovor) 10:04, 27. avgust 2014 (UTC)

Mati detetu[uredi]

Članku Mati detetu manjka še predloga {{Naslov}} in kategorije. Pesem za pravilen prikaz potrebuje še značko <poem></poem> (na vrhu in na koncu pesmi). Če je še kakšno vprašanje, kar vprašaj pod lipo ali na moji uporabniški strani. --Janezdrilc (pogovor) 16:54, 20. avgust 2015 (UTC)


To je pogovorna stran brezimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali pa ga ne uporablja. Zaradi tega moramo uporabiti IP-naslov za njihovo ugotavljanje istovetnosti. Takšen IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste brezimni uporabnik in menite, da so nepomembne pripombe namenjene vam, prosimo ustvarite račun ali pa se vpišite, da preprečite zmedo z drugimi nepodpisanimi uporabniki.