Uporabniški pogovor:Tanja

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Tanja, hvala za pomoč pri selitvi dokončanih besedil v ustrezno poglavje. Kakšna napaka je verjetno še ostala, v glavnem so pa najbrž v redu, saj sem popravljalce opozoril, kaj morajo še počisti, da bodo zaslužila zeleni okvirček. Za naprej: če dokončana, vendar še ne preseljena besedila po diagonali pred selitvijo preveriš in odpraviš morebitne pomanjkljivosti, se pri obračunu zmeniva za bonus. --Hladnikm 10:26, 7. september 2009 (UTC)

Projekt 2010[uredi]

Pri Tavčarjevi Gospe Amaliji sem pokazal, kako razrešiš tiste zvezdice med odstavki. Sicer pa dodaj prosim v glavi še link na dlibov dokument (pod vir:), v nogo pa dodatne kategorije: kratka proza, 19. stol. ipd. kazalo na začetku naj bo v eni vrsti. potem preneseš besedila med dokončana, da drugi popravljalci ne bodo po nepotrebnem klikali po njih. lp! --Hladnikm 15:44, 21. maj 2010 (UTC)

Odgovor[uredi]

Bom vse poštimala (glede kategorij ...), nisem še končala. Ne vem zakaj mi ne pokaže virov v glavi, ko pa so napisani. Pogledala sem, kako imajo drugi - pri meni je vse isto, samo da mi ne pokaže. Ne vem, kje je zanka. --Tanja 13:16, 22. maj 2010 (UTC)

Oglej si moj popravek na strani Kako se mi ženimo‎. Vir moraš navesti kot vir=, tj. z malo začetnico in enačajem. --Domen 17:19, 22. maj 2010 (UTC)


Živijo, Tanja. Meni je bilo rečeno tako, da če se članek rezervira, potem mora biti to vidno (tisti rdeči kvadrat) in takrat se res noben drug ne sme tega lotiti. Drugače pa, če nekdo 14 dni z besedilom ne dela nič, ga lahko pač prevzame nekdo drug. Sem imela isto situacijo kot je sedaj, zato so mi potem tudi povedali, da po 14 dneh lahko to začne popravljati kdo drug.