Wikivir:Pod lipo

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
(Preusmerjeno s strani Portal občestva)
Skoči na: navigacija, iskanje
Pod lipo

Dobrodošli pod lipo!

Sorodni projekti:   Wikipedija · Wikinavedek · Wikiknjige · Wikislovar · Wikiverza


POMOČ![uredi]

Ker sem nov na tej strani rabim malo pomoči :D
Zato je vsak dobrodošel, malo osvežujem strani ki so že zastarele.
Hvala vsem ki, mi bodo pomagali.

Urejevalec2

Dobrodošel, seveda. Če bo kaj konkretnega, kar sporoči, kje so težave. Spotoma, podpišeš se s klikom na gumb s svinčnikom. --Janezdrilc (pogovor) 16:38, 7. maj 2016 (UTC)

Anketa o sistemskem času[uredi]

Na Wikiviru je sistemski čas (to je čas, kakršen se samodejno beleži v zadnjih spremembah, v zgodovini strani ali pri podpisu v pogovoru) nastavljen na UTC, ki je za razliko od slovenskega lokalnega časa za dve uri pomaknjen nazaj. UTC trenutno uporabljajo vsi slovenski wikiprojekti razen Wikipedije, ki je to uredila že kar nekaj let nazaj. Ker se mi je zdelo dobro, da bi se ure med našimi projekti poenotile (včasih zna biti malenkost nadležno uporabljati nerealno uro), mi je en uporabnik svetoval, da bi bilo potrebno za spremembo vsaj na enem wikiprojektu (glede na to, da na ostalih manjših nimamo živih skupnosti) dobiti konsenz skupnosti. Tako na tem mestu odpiram anketo o tem vprašanju, in sicer, ali se uporabniki strinjate, da se sistemski čas, ki je trenutno v uporabi na tem projektu, nastavi na slovenski lokalni čas in se tako poenoti z Wikipedijo.

Svoje mnenje lahko podate tu spodaj, tako da napišete * Za, --~~~~ ali * Proti, --~~~~. Seveda lahko zraven podate tudi svoj komentar. --Janezdrilc (pogovor) 10:20, 10. julij 2016 (UTC)