Pogovor:Anton Aleksander Auersperg

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Ker na Wikiviru ne sodelujem in ne vem, kakšna je praksa, sprašujem: ali ne bi v rubriko Dela dali kar povezavo na nemški Wikivir, kjer je že nekaj Grünovi del? Ali bi jih v celoti skopirali od tam? --IP 213 10:12, 23. november 2008 (UTC)

Po moje ni treba kopirat. Sem naredil na slovenskem wikiviru interwiki. Drugače pa tudi če se vsebina kopira ni nič narobe. Saj imamo že na primer nemška besedila (Franceta Prešerna). --Janezdrilc 11:41, 23. november 2008 (UTC)

PMSM v slovenski Wikivir sodijo besedila v slovenščini, v nemškega pa besedila v nemščini. Ker je bil pomemben za Slovence, lahko tukaj tudi podvojimo povezave na nemški Wikivir (torej niti ne podvajamo vsebine, niti ne damo samo povezavo na nemško stran o avtorju, pač pa navedemo njegova dela kot povezave na nemški Wikivir). Enako bi naredil s Prešernom, ampak nočem zmesti tiste, ki ga skenirajo. :-) --romanm (pogovor) 08:57, 26. november 2008 (UTC)
Lahko se samo naredi Kategorija:Dela v nemščini, Dela v angleščini, Dela v latinščini... potem pa se lažje vidi, kam kaj spada. Spotoma, imamo veliko del, ki niso ali pa so nepopolno kategorizirana. Enkrat bi se morali sistematično lotit tudi tega. Do sedaj imamo večinoma kategorizirano samo po avtorjih. --Janezdrilc 09:09, 26. november 2008 (UTC)
Glej jo, glej, saj že obstaja Kategorija:V nemščini. --Janezdrilc 09:37, 26. november 2008 (UTC)

Začnite razpravo o temi Anton Aleksander Auersperg

Začnite razpravo