Uporabniški pogovor:Tanja.bolko

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search

Pozdravljen/a na Wikiviru!

Z veseljem bomo sprejeli tvoje vnose. Pri urejanju vendarle bodi pozoren/a na slog in na avtorske pravice. Prosim te tudi, da upoštevaš pravila (povzetek sem ti prilepil spodaj).


Ker najverjetneje sodeluješ na katerem izmed Wikiprojektov (Wikivir:Slovenska leposlovna klasika ali Wikivir:Zbirka slovenskih mladinskih leposlovnih besedil), zastavi vprašanje na pripadajoči pogovorni strani, sicer pa se za pomoč obrni kar name.

Želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu.

lp, --Smihael 10:27, 3. april 2009 (UTC)

Tanja, prve tri zvezke Zhbelize, ki so dostopni v djvu-formatu, je najbolje najprej urejati po straneh na Kazalo:Krajnskazb1_2_3.djvu in šele v drugi fazi tako, kot to delaš zdaj. --Hladnikm 13:37, 19. julij 2011 (UTC)

Kot sta že drugi in tretji zvezek?--Tanja.bolko 15:01, 19. julij 2011 (UTC)

Naslovi pesmi[uredi]

Vidim, da popravljaš Krajnsko čbelico v bohoričici. Rad bi te opozoril na smernice, ki veljajo za dela v bohoričici: Wikivir:Slovenska leposlovna klasika/Smernice, posebej razdelek Naslovi del. Zato te prosim, da pesmi iz Čbelice prestaviš na ustrezne naslove in popraviš povezave, ki kažejo na njih. Za zgled kako opremiti kazalo in glave pesmi si lahko vzameš Pesme za pokušino. Če imaš kakršne koli težave pri prestavljanju, povej, pa priskočim na pomoč. --Domen 22:11, 21. julij 2011 (UTC)

Ok, hvala. Težav mislim da ne bo, mi je samo žal, da vsega tega nisem že prej opazila ... mislim, da sem videla le prvi del navodil ali nekaj takega. Hvala še enkrat. --Tanja.bolko 22:42, 21. julij 2011 (UTC)