Uporabniški pogovor:84.20.244.144

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
Jump to navigation Jump to search

Opomba[uredi]

Živijo. Smo kratka opomba. Pri delih, ki imajo kategorijo Dela leta 1935 (primer), ni treba poleg nje še kategorije 20. stoletje, saj je načeloma prva kategorija samo podkategorija druge.

Pri delu Oblaki nad sončno deželo (pesem) sem naredil najbrž napačno preimenovanje naslova, saj sem smatral, da gre za pesem. Ali sta mišljeni dve pesniški zbirki z istim naslovom ali ena pesniška zbirka v dveh izdajah? --Janezdrilc (pogovor) 15:40, 20. december 2017 (CET)

Odgovor: Dve pesniški zbirki z istim naslovom in različno vsebino. Če lahko spremenite Oblaki nad sončno deželo, Nov dan in Zemlja nazaj v prvotno obliko? In počakate, da stran uredim do konca, preden spreminjate? Za urejanje že imam mentorstvo, hvala lepa.

Sem vrnil naslove nazaj na prvotno obliko. Nekaj napotkov pri poimenovanju člankov v primeru že zasedenih naslovov je na strani Wikivir:Dogovori o poimenovanju. --Janezdrilc (pogovor) 21:30, 23. december 2017 (CET)

To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali pa se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki.