Pogovor:Kastracijski stroji

Iz Wikivira, proste knjižnice besedil v javni lasti
(Preusmerjeno s strani Pogovor:Boris Pintar)
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje

Pisno dovoljenje za objavo:


from Boris Pintar
to Miha
date Mon, Mar 9, 2009 at 3:33 PM
subject RE: Wikivir


Pozdravljeni, Miha!


Pripenjam vam štiri odlomke knjig za objavo na slovenskem Wikiviru, kolikor se vam to zdi smiselno. Eno poglavje in epilog iz romana, po eno zgodbo iz dveh zbirk kratke proze in Uvod ter esej iz knjige Kastracijski stroji, katere soavtor sem z Jano Pavlič (avtor pripetega Uvoda in eseja sem jaz). Če menite, da bi bilo Kastracijske stroje smiselno objaviti v celoti, se lahko o tem pogovoirm z Jano Pavlič; avtorske pravice imava midva. V knjigi je veliko fotografih, ki ilustrirajo besedila. Prosim, če lahko pogledate knjigo v knjižnici! Svoje fotografije je prispevalo preko 20 fotografov, ki so se strinjali z objavo v knjigi, vendar z njimi nismo podpisovali pogodb. Kolikor bi knjigo objavili s fotografijami, bi prosil oblikovalca Mateja Mihelčiča, če bi nam odstopil originalne skene fotografij. Tretjino knjige je prevedno v angleščino, prevodi pa so delo treh prevajalk.


Pripenjam vam tudi naslovnice knjig, iz katerih so odlomki, ki jih lahko objavite, če je to v skladu z Wikivirom. Na koncu vsakega pripetega odlomka je celoten kolofon knjige, v katerem je naveden oblikovalec naslovnice in uporabljen motiv. Odvečne informacije lahko zbrišete.


Prosil bi, da navedete knjigo, iz katere je odlomek. Svoja dela bi na Wikiviru objavil po svojim pravim imenom Boris Pintar, vse tri leposlovne knjige pa so izšle pod mojim psevdonimom Gojmir Polajnar, kar je gotovo potrebno omeniti.


Pripenjam vam tudi svojo biografijo, podatke iz katere lahko uporabite.

Prosim, če mi sporočite vaše mnenje in če še kaj potrebujete!


Z lepimi pozdravi


Boris Pintar


http://www.drustvo-dsp.si/si/pisatelji/677/detail.html


Stanje dovoljenja: OK

Pisno dovoljenje za objavo:

pozdravljeni,

strinjam se z objavo mojega dela knjige kastracijski stroji na wikiwirju.

lp

jana pavlič


Stanje dovoljenja: OK

Začnite razpravo o temi Kastracijski stroji

Začnite razpravo